Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

DOMEK/APARTAMENT SARNIA BLISKO ZAKOPANEGO, PROMOCJE CENOWE, 4 km TERMY na Bukowinie

Adres obiektu ul. KOŚNE HAMRY 3 D, 34-520 Zakopane
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 3 opinii
4.9
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Lokalizacja 4.3
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 19

 
 

Agnieszka Warszawy
Dodano: 2014-03-07
Pobyt od: 2014-02-17 do 2014-03-22
 
 
 

W pełni polecam pobyt w domku "Sarnia skałka" Domek super, czyściutki, bardzo zadbany, ze wszystkimi wygodami. Otoczenie spokojne. Miejsce rewelacyjne dla rodzin z dziećmi. Za rok w ferie na pewno tam wrócimy.


 
 

A. Sawicka
Dodano: 2013-02-11
Pobyt od: 2012-06-29 do 2012-07-13
 
 
   

Byliśmy dwa razy i wspaniale wypoczęliśmy. Domek jest bardzo wygodny zarówno latem jak i zimą - wszędzie blisko : do sklepów i marketów , które urosły w ostatnim czasie jak grzyby po deszczu a także do dwóch przystanków autobusowych ( busy ). Okolica nie tylko piękna ale sprzyjająca rekreacji, blisko sieci narciarskich, 3 Aquaparków i różnych ścieżek spacerowych i rowerowych. W pobliżu jest sporo domów wypoczynkowych które oferują wspaniałą kuchnię jeżeli się nie ma ochoty albo czasu na ugotowanie sobie czegoś w domku po powrocie z nart lub z wycieczki. Domek wyposażony jest we wszystko ( mikrofala, zmywarka, płyta ceramiczna, lodówka ) a także nie było problemu ze znalezieniem potrzebnych naczyń, pojemników do mikrofali ( nawet specjalnych talerzy do mikrofali + innych akcesoriów). Zadbano również o podstawowe środki czystości ( ściereczki kuchenne, płyny do naczyń nawet kostki do zmywarki). Warunki naprawdę bardzo przyjazne, zarówno dla rodziny z dziećmi jak i dla par które chcą przyjechać w te okolice na urlop lub spędzić romantyczny weekend we dwoje. Można się poczuć tutaj jak we własnym domu szczególnie, gdy wieczór zaplanuje się przy kominku. W takim otoczeniu problemy i frustracje życiowe mijają bezpowrotnie a człowiek nastraja się życzliwie nie tylko do ludzi i przyrody ale zmienia całe nastawienie do świata. W Sarniej Skałce były do dyspozycji dwa telewizory, co prawda starego typu ale z bardzo dobrym odbiorem. Pewnym mankamentem jest był brak stanowiska dostępu do Internetu ale nie jest to uciążliwe kiedy ma się dostęp do opcji Internetu mobilnego w telefonie komórkowym. Dodatkowo nadmienię, że właścicielka wyposażyła dom w bardzo wygodną garderobę na piętrze domu, co prawda niedużą ale ekonomiczną oraz w dodatkową pojemną szafę na parterze. Dwie łazienki w domku są o tyle ciekawe, że jedna posiada brodzik a druga wanno-brodzik, w której można zażywać prawdziwej kąpieli. Reszty dopełnia wspaniały ogród w którym widać za każdym razem nowe rośliny. Nasze wieczory spędzane latem przed domem przy dżwięku świerszczy pozostaną nam bardzo długo w pamięci ! Aktualnie wybieramy się już trzeci raz do Sarniej Skałki, tym razem zimową porą i już z góry cieszymy się na zimowy kulig z ogniskiem. Czego zatem trzeba więcej ... A najważniejsze to zgrana i kochająca się rodzina. Rekomendujemy to piękna miejsce dla osób przyjażnie nastawionych do świata oraz do ludzi.


 
 

Małgorzata
Dodano: 2013-02-04
Pobyt od: 2013-01-05 do 2013-01-12
 
 
  

BARDZO FAJNE MIEJSCE! DUŻY OGRÓD GDZIE MOGĄ BAWIĆ SIĘ DZIECI. BEZPIECZNIE. BLISKO INFRASTRUKTURY NARCIARSKIEJ DOBRY KONTAKT Z WŁAŚCICIELAMI


 
E.W. Morawscy z Mazur
Dodano: 2012-04-15
Pobyt od: 2012-02-17 do 2012-02-21
 

Mamy bardzo dobre wspomnienia z domku, w którym właścicielka stworzyła cieplarniane warunki do wypoczynku.Czuliśmy się jak w domu. Pełne doskonałe wyposażenie i swoboda pobytu to niezaprzeczalne powody aby tu wrócić jeszcze raz.


 
KORNEL, MAGDA I HANKA
Dodano: 2012-04-15
Pobyt od: 2012-02-07 do 2012-04-11
 

SPĘDZILISMY ŚWIETNE PARĘ DNI W SARNIEJ!! POLECAMY LUTY 2012


 
Nowakowscy z Wałbrzycha
Dodano: 2010-12-07
Pobyt od: 2010-11-26 do 2010-12-02
 

Byliśmy parę dni. Wygodnie, ciepło, przyjaźnie. Polecamy!!!


 
MARIA Z RODZINA
Dodano: 2010-08-03
 

SPĘDZILISMY KILKA DNI, TROCHE PADAŁO ALE DZIECI ZADOWOLONE. MOGŁY SIĘ WYBIEGAC W OGRODZIE. A MY NAPRAWDĘ ODPOCZĘLIŚMY. DOMEK MA WSZYSTKO (A NAWET W NADMIARZE) ABY CIESZYĆ SIĘ DOMOWĄ ATMOSFERĄ I PRZYJEMNYM OTOCZENIEM. BARDZO DOBRY STANDARD. BYLIŚMY JUŻ WIELOKROTNIE W RÓŻNYCH DOMKACH W POLSCE ALE TAKIEGO MIŁEGO I DOBRZE WYPOSAŻONEGO NIE SPOTKALIŚMY DO TEJ PORY. TO NAPRAWDE RZADKOŚĆ W TEJ NASZEJ CODZIENNEJ "ZWYKŁOŚCI". MARIA Z RODZINĄ ZE ZGIERZA


 
Renata i Igor
Dodano: 2010-07-31
 

Jestesmy bardzo zadowoleni z naszego lipcowego pobytu. Domek swietny. Okolica spokojna. Wypoczelismy. Dziekujemy, Renata, Igor, Halina, Tomek, Ewa, Zosia, Monika, Andrzej


 
Agnieszka i Marcin
Dodano: 2010-06-28
 

Wybieramy się juz drugi raz w dwie rodziny z dziećmi. W lutym spędziliśmy tu czas na nartach. W okolicy bardzo dużo wyciągów. A teraz w lipcu będziemy korzystać z gorących źródeł w Bukowinie gdzie jest dużo atrakcji.Planujemy nigdzie sie nie ruszać bo na miejscu warunki wypoczynku są świetne ze względu na ogród do dyspozycji.Gorąco rekomendujemy pobyt w Sarniej Skałce!!!!


 
Renata
Dodano: 2010-06-21
 

Domek bardzo wygodny, doskonały na wypoczynek, wieczory przy grilu, okolica spokojna,świetne czyste powietrze,blisko do sklepu. A w dzień wycieczki w okolicy na Galicową Grapę, do Gliczarowa , do Murzasichla ( tu wspaniała włoska restauracja), do Małego Cichego. A w Tatry mogliśmy już ruszać z Brzezin. Bardzo nam sie udał ten majowy pobyt.


Opinie 1-10 z 19

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Zakopane w przewodniku

10 przykazań początkującego narciarza

10 przykazań początkującego narciarza

Chcesz zacząć, ale nie wiesz jak? Kuszą cię ośnieżone stoki, jednak boisz się początków? Ten dekalog pomoże ci postawić pierwsze narciarskie kroki.

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

Góry potrafią być widowiskowe, ale też niebezpieczne. O czym pamiętać i jak należycie przygotować się do wyprawy?

Ferie 2017 – Terminy ferii zimowych 2017

Ferie 2017 - terminy ferii zimowych 2017

Tradycyjnie uczniowie polskich szkół mogą liczyć na dwa tygodnie ferii zimowych. Jak wygląda terminarz ferii 2017?

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Od najbliższego sezonu na fanów szusowania po stokach czeka miła niespodzianka. Projekt Góral Skipass połączy cztery podhalańskie stacje narciarskie.

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Górskie szlaki w naszym kraju oznaczone są kolorami. Narosło wiele mitów dotyczących znaczenia poszczególnych barw. Obalmy te najpopularniejsze.

Za co kochamy Zakopane?

Za co kochamy Zakopane?

Tatr i Zakopanego nie trzeba nikomu przedstawiać ani polecać. Co od wielu dekad przyciąga tylu turystów na Podhale? W czym tkwi fenomen Zakopanego?

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie